2004 óta sokat változott a világ és a divat. A munkaruhák unalmasak, rosszul szabottak és sokszor kényelmetlenek voltak. Az egészségügyben kizárólag fehérben, illetve „műtős” zöldben dolgoztak az orvosok, ápolók. De a szépségiparban is csak elvétve lehetett színes ruhákat látni.

Azt mondtuk, mi szeretnénk ezen változtatni!

Így aztán, mikor elkezdtünk óvatosan, színekkel díszített, fehér alapú ruhákat készíteni, nagy volt a visszhangja.

Voltak negatív:

  • ezt meg hogy lehet klórozni ?
  • az egészségügyben fehérben kell dolgozni!
  • a munkahely nem divatbemutató!

 de szerencsére pozitív kritikák is

  • végre csinos és hordható munkaruhák!
  • a gyerekek nem félnek a színes, vidám ruhába öltözött doktor nénitől, bácsitól, nővérkétől
  • az ízlésesen kialakított rendelőnkbe, most már színben is odaillő ruhákban dolgozhatunk.

Folytattuk és megpróbáltuk, a külföldön nagy sikert aratott, színes munkaruhákat magyar dolgozóknak megfelelő áron előállítani.

Hogy ez hogyan sikerült?

Magyar telephelyen, magyar varrónőkkel, tisztességes üzletpolitikával, minimális haszonnal.

Az anyag, amiből immár 14 éve dolgozunk, ugyan európai uniós forrásból származik, de minden mást magyar vállalkozóktól szerzünk be.

És persze, a tapasztalat, a vevőink megtapasztalhatták, hogy csinos ruháik nem eresztik a színüket, nem fogják össze a fehér anyagot, időtállóak, az élénkségük megmarad.

Az anyagminősége pedig garantálta a hosszú élettartamot.

A saját tervező, modellező és gyártó csapat pedig az egyéni igényéket is maximálisan kiszolgálja, bizonyítva ezzel, hogy magas minőséget nem csak magas áron lehet előállítani.

Kollektívánk dolgozó nőkből, anyukákból, nagymamákból áll, többen az egészségügy területéről váltottunk, így megfelelően tudjuk kombinálni ruháinkban a divatos, de nem hordhatatlan, a kényelmes, de nem slampos stílust, saját hétköznapi tapasztalataink alapján.

Így dolgozunk mi, azóta is, és reményeink szerint még sokáig, újabb és újabb modellekkel és színekkel bővítve a kínálatot!

Köszönjük Önöknek, hogy már 14 éve színezhetjük a munkahelyeket, tartsanak velünk a továbbiakban is! Ez a mi világunk, a színek világa!